اخبار کتاب و کتابخوانی

کتابخوانی - کتاب جدید - اخبار کتاب - اخبار نویسندگان - اخبار نشر

اخبار کتاب و کتابخوانی

کتابخوانی - کتاب جدید - اخبار کتاب - اخبار نویسندگان - اخبار نشر

گوشه هایی از کتاب : استبداد اقلیت: چرا دموکراسی آمریکایی به نقطه شکست رسیده است

استیو لویتسکی و دانیل زیبلات در کتاب جدید خود، «استبداد اقلیت: چرا دموکراسی آمریکایی به نقطه شکست رسیده است»، استدلال می‌کنند که دموکراسی آمریکا در معرض خطر جدی است. آنها می‌نویسند که ایالات متحده به یک سیستم سیاسی دوقطبی تبدیل شده است که در آن یک اقلیت حزبی می‌تواند اراده اکثریت را خنثی کند.

این روزها کتاب سِرِّ ابیها را مطالعه نمایید

سِرِّ ابیها عنوان کتابی است به قلم محمد عرب صالحی که برای اولین بار به تبیین و شرح اسمای حسنای حضرت صدیقه طاهره(س) با اتکا به منابع اهل سنت می پردازد.

یک کتاب بلاگ اسکای ، این کتاب خواندنی مشتمل بر ده فصل و به همت مؤسسه بوستان کتاب در ۳۸۴ صفحه منتشر شده است.

سامان این کتاب چنان است که هر کدام از اسماءی حسنای حضرت فاطمه (س) و توضیحات مربوط به آن، تشکیل دهنده فصلی از فصول ده گانه آن است که این اسامی عبارتند از: فاطمه، بتول، حانیه، راضیه، مرضیه، مبارکه، طاهره، منصوره، صدیقه، شهیده.

برخی از مباحث این اثر عبارتند از: وجه تسمیه حضرت زهرا (س) به نام‌های ذکر شده در این اثر، جلوه‌هایی از محبت و علاقه بی پایان میان رسول خدا (ص) و فاطمه زهرا (س) و امیرالمؤمنین (ع) و فرزندانشان (ع)، شفقت فاطمه زهرا (س) در مورد امت اسلامی، فاطمه زهرا (س) از چه کسانی خشمگین بودند؟ و دلیل این نارضایتی، ادله مرضبه بودن فاطمه زهرا (س)، ادله عصمت حضرت زهرا (س)، احراق بیت فاطمه (س).

در بخشی از کتاب می خوانیم؛

در وجه نام گذاری حضرت زهرا (س) به «فاطمه» بیش از همه بر این مطلب تأکید شده است که فاطمه زهرا (س) با آتش جهنم هیچ و سنخیتی ندارد. در روایات متعدد از پیامبر اکرم (س) نقل شده است: «انما سمیت فاطمه، فاطمه لان الله فطمها و محبیها عن النار؛ همانا فاطمه را فاطمه نامیدند، زیرا خداوند، او و دوست دارانش را از آتش جدا کرده است».

در برخی روایات به جای «محبیها» کلمه «ذریتها» یا «ولدها» آمده است و در بعضی دیگر، حضرت خطاب به دخترش فاطمه (س) می‌فرماید: «ان الله غیر معذبک و لاولدک؛ همانا خداوند، تو و فرزندانت را عذاب نخواهد کرد».

محب الدین طبری از قول امیرالمؤمنین (ع) نقل فرمود: پیامبر خدا (ص) خطاب به دخترشان فاطمه فرمود: یا فاطمه! تدرین لما سمیت فاطمه؟ می‌دانی چرا فاطمه نامیده شده‌ای؟ امیرالمؤمنین (ع) که مشتاق شنیدن پاسخ بود، عرض کرد: یا رسول خدا! چرا دخترتان به این اسم نامیده شده اند؟ فرمود: زیرا خداوند متعال، او و فرزندانش را در روز قیامت از آتش جهنم بریده و جدا کرده است؟

عشق یعنی ؟ سروده جدید دکتر حجت بقایی منتشر شد

شعر و مرثیه عشق یعنی به مناسبت ایام فاطمیه منتشر شد.

به مناسبت ایام فاطمیه ۱۴۰۲ شعر و مرثیه ((عشق یعنی)) از سروده های دکتر حجت بقایی منتشر شد .

دکتر بقایی در رونمایی از این اثر اصلاحاتی به مناسبت ایام فاطمیه انجام دادند .


عشق یعنی ؟
عشق یعنی خلوت بی ادعا
کوچه های خلوت و مرد دعا
کوچه های خلوت و باری به دوش
روشنی بخش چراغهای خموش
عشق یعنی حافظ مولا شوی
یا چو مولا ، شاهد زهرا شوی
عشق یعنی علم و حلم فاطمی
شرم دارد از ستم بر خاندانت عالمی
عشق یعنی مرد باشی در زمین
حرف دشمن را نگویی تو به کین
عشق یعنی بهر دین سر می دهی
اهل بیت پاک و اکبر می دهی
عشق یعنی آب را حیران کنی
تشنگی خود ز خود پنهان کنی
راس مولا را به نیزه کن نگاه
بر شهیدان یادگاری و گناه
عشق یعنی باقر علم بشکافته
از برای علم جعفر ساخته
عشق یعنی جعفری صادق شده
رهبری شیعه را لایق شده
عشق یعنی کظم غیظ موسوی
عمر دنیائیت به زندان می روی
عشق یعنی تو غریبی در زمین
سرزمین فارس را عین الیقین
عشق یعنی با برادرهای خود
می روی مشهد سوی مولای خود
لیک در قم مرقدت برپا شود
بهر پا بوسی تو دعوا شود
عشق یعنی لایق مشهد شدن
بین کفر و دین به مثل سد شدن
عشق یعنی هادی(ع) مردم شوی
در کرامت ناجی مردم شوی
عشق یعنی چون حسن عسکری(ع)
بهر دین خود به زندان سر بری
عشق یعنی اشتیاق روی یار
هر مکان در هر گذار در انتظار
عشق یعنی غیبت از یاران خود
انتظار سرور پنهان خود
دکتر حجت بقایی
(( ایام فاطمیه ۱۴۰۲ ))

نشریه راهبرد ارتباطات و روابط‌عمومی مجوز انتشار گرفت

نشریه راهبرد با برخورداری از شورای سیاستگذاری تخصصی،مشاوره و همراهی استادان صاحب نام در حوزه ارتباطات و روابط‌عمومی، تلاش دارد تا دیدگاه ها، نظرات، تولیدات علمی، مقالات و تجربیات ارزشمند محققان، پژوهشگران، کارگزاران و فعالان عرصه ارتباطات و روابط‌عمومی را منتشر نماید. نشریه راهبرد پس از انتشار سیزده شماره به صورت آزمایشی ،موفق به اخذ مجوز انتشاراز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گردید.

کتاب (تکنیکهای نوین تدریس) نوشته دکتر حسین چناری منتشر شد

در این کتاب سعی شده است مطالبی مفید، موجز و کاربردی در حوزه فنون تدریس ارائه شود. محتوای این کتاب در ۳۸۵ صفحه و هشت فصل تدوین شده است. در فصل اول به تاریخچه تدریس اشاره شده است. در فصل دوم روش تدریس و عوامل مؤثر برآن تعریف شده است. در فصل سوم به الگوهای تدریس و یادگیری پرداخته شده است. در فصل چهارم برخی از روش‌های تدریس موجود و مزایا و معایب هر یک آورده شده است.
در فصل پنجم روش‌های مدرن تدریس بیان شده است. در فصل ششم از فناوری و رسانه‏ها در آموزش و تدریس مطالبی آمده است. در فصل هفتم دوباره به روش‌های تدریس و این بار، استراتژی‌های جدید آموزشی پرداخته شده است و در نهایت، در فصل هشتم به آینده تدریس اشاره شده است و شرایط و چشم‌انداز آموزش در 2050 ذکر شده است.